Afscheidnemen

Bij Paardencrematorium Limburg kunt u nog afcheidnemen van uw paard op pony. Deze pagina is mogelijk geworden dankzij de eigenaresse van Shirley. Zij heeft toestemming gegeven om het afscheid van Shirley te delen met andere paardeneigenaren.

Meestal nemen eigenaren afscheid in de manege, stal of weide. Vaak is dit kort na het overlijden en gaat dit te snel. Ook zijn de omstandigheden vaak moeilijk. Indien u dit wilt heeft Paardencrematorium Limburg de mogelijkheid om intern afscheid te nemen. Dit is bij andere paardencrematoria vaak niet mogelijk.

Vanwege de unieke bouw van onze huifoven wordt uw paard in zijn geheel gecremeerd. Uw paard hoeft nooit verkleind te worden!!! U neemt letterlijk afscheid bij de laatste rustplaats:

Met respect wordt uw paard/ pony mooi op een kussen en onder een deken gelegd. Zodat een waardig afscheid mogelijk is:

Behalve dit is het mogelijk om het afscheid nog mooier te maken. U kunt zelf bloemen, kaarsen, wierook en eventueel muziek uitkiezen:

 

Disclaimer:
We willen u er wel op wijzen dat dit afscheid plaats vindt binnen onze bedrijfshal waar ook andere activiteiten plaatsvinden die wij wel zoveel mogelijk afschermen. Er kan sprake zijn van (ongewenst) geluid en/ of geur.

Er zijn extra kosten voor het afscheidnemen in het paardencrematorium. Zie daarvoor de tarieven.