Corona

Zijn wij gewoon open voor klanten met paarden?

Net zo lang totdat de overheid het ons verbiedt, zijn wij open. We kunnen onze klanten niet in de kou laten staan en zullen alles doen wat in onze macht ligt om u te helpen. Wel moeten wij aan uw en onze gezondheid denken.

Paarden in België ?

Zolang de grenzen open zijn, vervoeren en cremeren wij paarden vanuit België!

Voorwaarden om uw en onze gezondheid te waarborgen.

Ons personeel is geinstrueerd om meerdere malen per dag de deurbel, deurklinken, PIN automaat en toiletten te ontsmetten. Ons personeel zal afstand houden en zal u ook niet middels een handdruk condoleren. Wij zullen de afscheidsruimtes relatief veel ventileren, daardoor kan het iets koeler zijn.

Wij zijn terughoudend met koffie of andere consumpties en wanneer wij iets overhandigen zetten wij dit bij u in de omgeving neer, u zult dit dan zelf even moeten aanpakken. Dit geldt ook voor de as, urnen, kisten enz.

Uiteraard gaan wij er vanuit dat wanneer u verkouden bent, koorts of luchtweg klachten heeft, u NIET bij ons langskomt en ook niet aan ons vraagt om bij u langs te komen, tenzij u zelf dan niet aanwezig bent. Het is heel belangrijk om hierover eerlijk en open met elkaar te communiceren. Gelieve dan telefonisch contact op te nemen, zodat we met u kunnen kijken hoe we het samen oplossen.

Gezien de drukte en de invloed die Corona op ons personeel heeft c.q. kan hebben, kunnen wachttijden totdat u we uw paard ophalen of de as van uw paard gereed is, langer zijn dan dat u van ons gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Verder gelden de volgende afspraken:

  • vraagt u bij binnenkomst om ontsmettingsmiddel, wij zorgen dan dat u uw handen kunt ontsmetten
  • wij accepteren geen kas geld meer, alleen PIN (voorkeur contactloos) of Credit Card betalingen!
  • neemt u uw eigen pen mee wanneer u ons bezoekt?
  • wanneer we uw paard ophalen is het gebruikelijk dat namens de eigenaar iemand helpt met een aantal niet te zware handelingen te verrichten. We gaan er vanuit dat deze persoon goed beschermd is. Onze chauffeur zal voldoende afstand houden. Geeft u vooraf aan wanneer er niemand is die kan helpen; we treden dan met u in overleg en zullen dan proberen met twee personen te komen (wel met enige extra kosten). Het transport zal dan wel goed ingepland moeten worden.
  • bij het afscheidnemen en het ophalen van de as is ons dringende verzoek om uw aanwezigheid te beperken tot maar één persoon.
  • wij zijn terughoudend met afspraken om mee naar de oven te gaan. Wanneer u dit toch zou willen, is het mogelijk dat we na overleg met u op een Smart Phone enkele fotoos nemen (tegen dezelfde kosten als die gelden voor afscheid nemen). U ontvangt die fotoos dan later.

Coronavirus en COVID-19 bij dieren

Kunnen uw paarden het ook krijgen? Kunt u uw paard besmetten? Kan uw paard u besmetten? Wat moet u doen, wanneer u in quarantaine zit? Meer informatie? Klik hier