Corona

 

Corona

CORONA MAATREGELEN 

  • De overheidsmaatregelen veranderen heel vaak. Dit wordt niet altijd op deze site vermeld, maar wij volgen altijd minimaal de overheidsmaatregelen!
  • U mag met grotere groepen ons bezoeken tot maximaal 6 personen per afscheid
  • Mondkapjes plicht blijft!
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst!
  • Houdt 1,5 meter afstand naar andere personen/ groepen en naar ons personeel
  • Mee begeleiden naar de oven dat doen we nog niet; hopelijk is dit vlug weer mogelijk
  • Specifieke aanwijzingen van ons personeel volgen!

En verder:

Wanneer u naar ons toe komt is dit alleen op afspraak mogelijk. Wanneer het te druk is, moeten wij u helaas vragen even buiten te wachten.

Ons personeel zal afstand houden en zal u ook niet door een handdruk condoleren. Wij zullen de afscheidsruimtes relatief veel ventileren, daardoor kan het daar iets koeler zijn.

Wij zullen tijdelijk geen koffie of andere consumpties aanbieden.

Wanneer wij as, urnen,  enz. overhandigen zetten wij dit bij u in de omgeving neer, u zult dit dan zelf even moeten aanpakken.

Uiteraard gaan wij er vanuit dat wanneer u verkouden bent, koorts of luchtweg klachten heeft, u NIET bij ons langskomt en ook niet aan ons vraagt om bij u langs te komen. Het is heel belangrijk om hierover eerlijk en open met elkaar te communiceren. Gelieve dan telefonisch contact op te nemen, zodat we met u kunnen kijken hoe we het samen oplossen.

Gezien de drukte en de invloed die Corona op ons personeel heeft c.q. kan hebben, kunnen wachttijden totdat u de as van uw paard weer op kunt halen langer zijn dan dat u van ons gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

 

Paarden vanuit België ?

Zolang de grenzen open zijn, vervoeren en cremeren wij paarden vanuit België!

 

Coronavirus en COVID-19 bij dieren

Kunnen uw paarden het ook krijgen? Kunt u uw paard besmetten? Kan uw paard u besmetten? Wat moet u doen, wanneer u in quarantaine zit? Meer informatie? Klik hier