Herinnering plaatsen

Het is vanaf 01-02-2024 helaas niet meer mogelijk om nieuwe herinneringen op onze website te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Team Paardencrematorium Limburg

 

Herinnering plaatsen. Misschien helpt het u om te weten dat u niet alleen staat en dat anderen een vergelijkbare situatie hebben meegemaakt. Wij hopen eigenaren te helpen door deze verhalen te delen. Heeft u ervaring met afscheid nemen en het cremeren van uw paard en wilt u dit delen met anderen?
Of wilt u uw paard herinneren?

Ook u kunt zelf een stukje schrijven hoe u uw paard herinnert met een foto. Wij zien dit als service en er zijn daarom geen kosten aan verbonden.

Wij plaatsen uw herinnering dan een bepaalde tijd op onze website, deze is zichtbaar wanneer u de keuze herinneringen kiest. Wanneer wij de herinnering hebben geplaatst, ontvangt u een bevestiging per mail met een link, deze mail kunt u doorsturen aan iedereen die u wilt. Veel eigenaren gebruiken het plaatsen van een herinnering om hun verlies met familie en kennissen te delen, als een soort (digitale) rouwkaart.

Tenzij u uitdrukkelijk aangeeft dit niet te willen, plaatsen we sommige herinneringen ook op onze Facebook pagina.

Vul dan onderstaande informatie in, eventueel met het bijvoegen van een foto.

Nadat u dit heeft ingevuld, drukt u op verstuur. Wij plaatsten dan uw stukje op korte termijn. Hier zijn geen kosten aan verbonden.