Mogelijkheden

Mogelijkheden bij Paardencrematorium Limburg zijn zeer ruim.
Het is een modern en strak opgezet crematorium, waar u in privacy terecht kunt.
Wij leveren een totale dienstverlening waarbij wij u alle praktische zorgen uit handen nemen, inclusief het vervoer. Vanaf uw manege, stal of weiland.

As bestemming
Wij voeren alleen individuele paardencrematies uit. 

Bij een individuele crematie blijft de as van uw paard bewaard en wordt naderhand in een ashouder gedaan. Hierbij heeft u verschillende keuzes:

  • U kunt de as in een plastic container ontvangen. Dan kunt u de as zelf verstrooien op een plek die voor u en uw paard een speciale betekenis heeft.
  • Wanneer u een blijvende herinnering aan uw dier wenst, kan de as in een urn of in een speciale as kist worden bijgezet. We voeren een uitgebreide collectie urnen en as kisten of -manden waaruit u kunt kiezen. Via deze link kunt u zien wat verkrijgbaar is.
  • Of u kiest voor as sieraden zoals een as hanger of gedenkbeeldje (klein met een uitsparing voor de as).
    In een as hanger wordt een beetje as gedaan en zo draagt u altijd een stukje van uw geliefde paard bij u.

Voor het bekijken van de uren catalogus verwijzen wij u door naar de pagina Urnencatalogus.

Weet u het niet helemaal zeker of heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij nemen de tijd om u te adviseren of u komt vrijblijvend eens langs.

Hoeveelheid as

De netto hoeveelheid as die vrijkomt na een crematie kan sterk variëren.
Dit is afhankelijk van het gewicht en de fysieke opbouw van uw dier, maar ook zijn er technische invloeden.
Wij kunnen dan ook geen garanties geven over de netto hoeveelheid as die u terugkrijgt en aanvaarden hier ook geen enkele aansprakelijkheid voor.

Algemene voorwaarden

Wij zijn afhankelijk van techniek. Wanneer er iets defect zou gaan, dan zullen we soms een planning moeten wijzigen. We doen dit altijd in overleg en zoeken dan naar een passend alternatief. Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor beschadigingen aan of zoek raken van uw eigendommen zoals dekens, halster, hoefijzers of eigen urnen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Paardencrematorium Limburg