Vervoer

Vervoer naar het paardencrematorium
Wij hebben de beschikking over een speciale paardenwagen waarmee het mogelijk is om ook op lastige locaties uw pony of paard op te halen en te vervoeren. Wij zijn in staat om ook in moeilijke situaties uw paard helemaal gaaf naar ons crematorium te vervoeren. Dit komt door toepassing van een speciale techniek waarmee wij uw paard om zijn/ haar rug draaien zodat hij/ zij liggend op een transportplaat komt. Daarna fixeren wij uw paard losjes, niet knellend en trekken de plaat met een lier onze wagen binnen.

Twijfelt u eraan of dit inderdaad zonder complicaties mogelijk is, dan komen wij graag vrijblijvend vooraf kijken. Uw paardenarts kan u hier ook over adviseren. Uiteraard kunt u ook zelf uw paard naar ons crematorium brengen. Maak hiervoor wel van te voren een afspraak, zeker buiten kantooruren, zodat wij u goed kunnen opvangen.

Het gebied waarin wij u ter dienste kunnen zijn is groot; uiteraard in Limburg maar in heel (zuidelijk) Nederland, België en Westelijk Duitsland.

Retourvervoer as

De meeste klanten halen de as zelf bij ons op. Soms wordt dan pas een urn of as sieraad uitgekozen. Om de as zelf op te halen, maken we graag een afspraak met u, op een moment dat het u uit komt. Zodra de as en de ashouder gereed zijn, nemen wij contact met u op. Eventueel (meerprijs) bezorgen wij de as bij uw paardenarts praktijk. U wordt gebeld wanneer de as is afgeleverd. Ook (meerprijs) kunnen wij de as bij u thuis brengen.